Jag mötte en styrelseledamot…..

Sent i går kväll, när anständiga människor var i färd med att krypa till kojs, var jag som vanligt ute med hunden för en sista avvädring. När jag närmade mig entrén, mötte jag en person på väg hem till sitt eget tjäll några trappor upp i 4:an. Det var en av dem som vi har valt att ingå i styrelsen för Utsikten 2. Hon var trött!
Hon kom från ett styrelsemöte. Det hade pågått intensivt i tre timmar, på agendan fanns nitton punkter, som skulle avhandlas! Inte undra på att hon var trött! Och nu väntade uppgifter som skulle tas itu med som ett resultat av mötet.

Så är det – de flesta som sitter i styrelsen har ett vanligt jobb att sköta, karriärer som man vill göra det bästa av, hem och familj som man vill bekymra sig om. Och utöver detta har man åtagit sig att för alla de boende i Utsikten 2 ägna tid och arbete åt de frågor som finns att ta hand om, när man bor i en bostadsrättsförening.
Så min uppmaning blir: NÄSTA GÅNG DU TRÄFFAR EN AV VÅRA STYRELSELEDAMÖTER, KOSTA PÅ DIG ETT LEENDE AV UPPSKATTNING. KANSKE NÅGRA ORD AV TACKSAMHET FÖR DET ARBETE SOM GÖRS FÖR ALLAS VÅR SKULL! ATT BERÖMMA KOSTAR INGET, MEN DET KAN GÖRA VÄGEN LITE JÄMNARE FÖR DEN SOM STRETAR OCH KÄMPAR!

Hälsningar
Info/Utsikten 2