Nya tag i styrelsen

Efter några inledande gruppträffar har nu den nyvalda styrelsen haft sitt första reguljära styrelsemöte. Bl.a. diskuterades hur man ska fördela de olika ansvarsområdena under det kommande året. Resultatet av den processen kommer inom kort att synas på hemsidan under Kontakt, där man hittar styrelseledamöternas namn, ansvarsområden och kontaktuppgifter. Exempel på arbetsområden är t.ex. ansvaret för föreningens försäkringar, kontakten med vår fastighetsförvaltare, värme/vatten/ventilations-frågor, gästlägenheten osv. Att Stefan Schelin i sin egenskap av föreningens nye kassör har föreningens ekonomi som sitt ansvarsområde säger sig självt och i den egenskapen är det han som hanterar de lån som föreningen har.

Även styrelseledamöter har semester och är bortresta. Därför upprättas under sommaren en à-jour-lista, av vilken det kommer att framgå vem man som boende kan kontakta under den här perioden. Listan kommer att finnas på hemsidan. Kommande ordinarie styrelsemöten äger rum den 27 juni och den 13 augusti.

Nyligen utsågs Monica Björkenbeck, boende i Sjökvarnsbacken 6, att representera Utsikten 2 i SQSFs styrelse. Hon efterträder Jan Carlberg som valt att avgå.

SQSF, uttytt Saltsjöqvarns Samfällighetsförening, har för övrigt årsmöte den 14 juni. Eftersom vår bostadsrättsförening är en av medlemmarna i SQSF är Utsikten 2 kallad att delta och vår representant blir Catharina Rizell.