À propå skateboardåkning i Sjökvarnsbacken

Ordförande för vår samfällighet heter Peter Mattsson. Han har tillsammans med Monica Björkenbeck, vår egen representant i SQSFs styrelse, träffat och samtalat med skateboardåkarna, som med stor entusiasm och påtaglig skicklighet slänger sig utför Sjökvarnsbacken. Ibland med sådan (dumdristig?) djärvhet att man som åskådare tar sig för pannan och blundar med en stilla bön att allt ska gå väl.
Mötet har resulterat i följande mejl från Peter Mattson till styrelserna för de bostadsrättsföreningar som ingår i SQSF:
”Vänner,
Monica Björkenbeck och jag har idag informerat med skateboardåkarna som åker på Sjökvarnsbacken att gatan inte är allmän mark, utan tillhör SQSF. Vi fick en bra dialog med åkarna och kom överens om att de idag skulle flytta bort från parkeringsplatserna och sätta stolarna mot berget och att de skulle avsluta dagens aktivitet runt kl. 15.00.
Fortsättningsvis lovade de att söka kontakt med oss, d.v.s. med mig eftersom de fick min mailadress och telefonnummer, hur vi eventuellt skulle kunna samverka i framtiden.
…..
MVH
Peter Mattsson”

Info/Utsikten 2