Störande partyn på Fåfängans berg stoppade?

Olovandes har det vid ett antal tillfällen under den senaste tiden arrangerats högljudda partyn uppe på berget i närheten av restaurang Fåfängan. Ett stort antal besökare, framför allt ungdomar, har deltagit. Tillställningarna har varit mycket störande för dem som varit hemma i vårt område. Dunkande, basfylld musik på ytterligt hög volym har pågått till sent på natten. Efter påpekanden till polisen av några boende i området och med en polisanmälan från Gunnar Huss har polisen ingripit och slutligen fått stopp på tillställningen i söndags.
Förhoppningsvis är därmed det skedda nu historia och kommer inte att upprepas. Men om det ändå skulle ske, bör givetvis polisen få kännedom om det. Var och en som känner sig störd kan därför ringa till polisen på nummer 114 14 och begära att bli kopplad till den polisstation som ansvarar för ordningen på Fåfängans berg.

Observera – det är inte Boule & Berså eller restaurangen på Fåfängan eller för den delen hotell Marina Tower som är skyldiga till störningarna.

Hälsningar
Info/Utsikten 2