Cyklar och kärlgarage

Fler krokar i cykelrummet i 4:an

Krokar för cyklar
Cykelrummet i 4:an har nu fått fler krokar för att man ska kunna hänga upp cyklar som används sällan eller aldrig. Styrelsen ber er att använda dessa för att få mer tillgänglig golvyta.

Cykelställ
Nya cykelställ har placerats utanför 4:an för tillfälliga besökare och för de som kan tänka sig att parkera sin cykel utomhus vår, sommar och höst.

Långtidsförvaring
Cykelrummen är dimensionerade för en cykel per person. För er som kan tänka er att långtidsförvara extracyklar i låst elrum i garaget plan 12, kontakta någon i styrelsen så hjälper vi gärna till. Nackdelen är att man måste ha lite framförhållning när cykeln ska tas fram igen, men fördelen är att vi får mer golvutrymme i cykelrummen.

Kärlgaragen
Kärlgaragen som containers för rest- och matavfall ska förvaras i levereras tis den 25 juni. Vi kommer att ha två st 660 liters kärl för restavfall och tre st 140 liters matavfallskärl. Det betyder att vi har ett kärl mindre än nu för restavfall, vilket ökar trycket på oss att verkligen sortera rätt. Inga pappkartonger, tomglas, konservburkar, tidningar etc. får slängas i restavfallet. Tömning sker två gånger per vecka.