Stamspolningen gick som en dans

Nu är alla lägenheters stammar spolade.

Vårt företag Interspol har nu klarat av alla 65 lägenheter, några stycken kom med i ett eftersvep häromveckan. Representanter för företaget sade att det var välbehövligt, för det var lite "tjockt" på sina ställen i rören. Genom att regelbundet spola och hålla rent kan vi förhoppningsvis förskjuta framtida stambyten. Vi vill påminna om att matolja och stearin inte får spolas ner i vasken. Oljor ska uppsamlas i t ex mjölkkartong och slängas väl tillförsluten i hushållssoporna. Stearinrester läggs likaså i hushållssoporna.

Om ni får problem med ert avlopp under jourtid, kontakta primärt Jonathan Borghesi eller någon annan person i styrelsen, ring inte spolföretag själv, det kan bli väldigt kostsamt. Under semestertid finns styrelsens jourlista anslagen i portarna och även på hemsidan.

Nästa större projekt som måste åtgärdas är värmekablarna på taken i 4:an och 6:an som behöver bytas ut efter lång och trogen tjänst. Syftet med dessa är att förhindra isbildning och senare vattenansamling på taket som kan skada byggnaden. Offerter är inhämtade och arbeten beräknas påbörjas i december. Mer information kommer!