Kontroll och service av balkonginglasningar i augusti

Styrelsen har av flera medlemmar blivit uppmärksammad på behovet av kontroll och service av balkonginglasningarna. Några tillbud, då balkongglas har fallit ur sina infästningar, har accentuerat behovet av en kontroll. 

 

Styrelsen har kontaktat en entreprenör, CR glas & Montage, som kan åta sig att kontrollera funktionen och erbjuda service. 

Efter funktionskontrollen upprättar CR glas ett åtgärdsförslag med en uppskattad kostnad för respektive balkong. Varje lägenhetsinnehavare får sedan ta ställning till förslaget. Därefter återkommer vi med tider samt övrig kompletterande information som behövs inför åtgärder.

Kontroll av balkongerna kommer att utföras tis den 23 augusti samt ons den 24 augusti med start i 6:an. Var god läs bifogad information nedan som även kommer att mailas.

Inför kontrollen önskar styrelsen få information om status på respektive balkonginglasning. Fyll i bilagan och lämna i postfacket i 4:an. Sista dag för inlämning är mån den 15 augusti. Önskar man maila, går det givetvis bra, adress finns i dokumentet.

Skötselråd för balkonglasen bifogas i särskild bilaga med informativa foton.

Tack för att ni medverkar till ett bra undersökningsresultat, så vi får in så många svar som möjligt samt access till era lägenheter!

Vänligen/Styrelsen Brf Utsikten 2